Pogosta vprašanja

Stopite v stik
Omogočili smo vam, da nas kontaktirate na zelo enostaven, preprost in brezskrben način!

 

Krpanova 3,

3000 Celje

CampingLuxe
Pogosta vprašanja
Najem avtodoma

Najem avtodoma prinaša številne prednosti in izkušnje, ki jih morda ne boste dobili s tradicionalnim potovanjem z avtomobilom ali drugimi oblikami prevoza.

Mobilnost in svoboda: Z avtodomom imate popolno svobodo pri izbiri destinacij in poti. Lahko se odpravite na oddaljene kraje, kjer vam je všeč.

Udobnost in zasebnost: Avtodom vam zagotavlja udobno bivalno okolje med potovanjem. Imate svoj prostor, kjer lahko udobno spite, kuhate in se sprostite, ne da bi bili odvisni od zunanjih nastanitev.

Prilagodljivost: Z avtodomom lahko prilagodite svoj urnik in potovanje glede na svoje želje in potrebe.

Raznolikost izkušenj: Potovanje z avtodomom vam omogoča raziskovanje različnih krajev in okolij, saj ste lahko vedno mobilni. Lahko se odpravite v gore, ob morje, v narodne parke ali v mestna središča, vse v istem potovanju.

Družinsko doživetje: Potovanje z avtodomom je lahko odlična priložnost za povezovanje z družino ali prijatelji. Skupno raziskovanje novih krajev in doživetij lahko ustvari trajne spomine.

Stik z naravo: Z avtodomom lahko dosežete odmaknjene in naravne kraje ter se povežete z naravo. To je še posebej privlačno za ljubitelje kampiranja in aktivnosti na prostem.

Ekonomičnost: Čeprav je morda najem avtodoma sprva dražji od običajnega potovanja, lahko prihranite pri stroških nastanitve in hrane, saj imate svojo kuhinjo in prostor za spanje.

Pred najemom avtodoma je pomembno vedeti nekaj ključnih stvari, da se prepričate, da izberete pravo vozilo in da ste ustrezno pripravljeni na vaše potovanje.

Priporočamo vam, da se najprej seznanite s splošnimi pogoji najema, ceno, dodatki in pogoji glede voznikov, ter si ogledate naše avtodome, ki so na voljo za najem.

Ko ste se odločili za želeni avtodom, preverite razpoložljivost in proste kapacitete za želeni čas najema. Za dodatne informacije ali rezervacijo nas kontaktirajte.

Da. Pogoji, ki jih mora izpolnjevati voznik najemnik oz. dodatni voznik najetega vozila, so naslednji: starost nad 23 let in veljavno vozniško dovoljenje (kategorija B) vsaj tri leta. Izpolnjevati mora oba pogoja hkrati.

Na dan lahko naredite do 350 kilometrov  presežek kilometrov se zaračuna po vrnitvi vozila po ceni 0,30€/km.

Da. Brezplačno parkiranje vozila najemnika je možno med trajanjem najema avtodoma.

Postopek rezervacije poteka tako:

Izbira avtodoma: Najprej izberete željeni avtodom glede na vaše potrebe, kot so število potnikov, želeni tip vozila, datum in lokacija prevzema ter vračila.

Pregled pogojev in cenik: Preverite pogoje najema, vključno s cenikom, omejitvami glede starosti voznika, potrebno varščino in morebitnimi dodatnimi stroški. Prepričajte se, da se strinjate s temi pogoji.

Rezervacija: Ko ste izbrali željeni avtodom in preverili pogoje, lahko opravite rezervacijo. Običajno to storite preko spletne strani ali s klicem na telefonsko številko najemodajalca. Pri rezervaciji boste morda morali navesti osebne podatke, podrobnosti o vozniku in druge informacije. Prejeli boste ponudbeni predračun.

Plačilo varščine: Najemodajalec zahteva plačilo varščine. Ta znesek se običajno vrne ob vrnitvi avtodoma, če vozilo ni poškodovano in so izpolnjeni vsi pogoji najema.

Potrditev rezervacije: Po opravljenem plačilu avansa boste prejeli potrditveni e mail oz. dokument, ki vam bo potrdil vašo rezervacijo.

Prevzem avtodoma: Na dan prevzema se odpravite na dogovorjeno lokacijo, kjer boste podpisali najemno pogodbo, prejeli ključe in pregledali vozilo. Predstavili vam bomo osnovno uporabo opreme in funkcije avtodoma.

Vračilo avtodoma: Po končanem najemu se avtodom vrne na dogovorjeno lokacijo ob dogovorjenem času. Najemodajalec bo opravil pregled vozila in preveril morebitne škode. Po potrditvi, da je vozilo v enakem stanju kot ob prevzemu, se depozit vrne ali pa se poravna morebitna dodatna plačila.

Zagotovite, da ste pred rezervacijo natančno prebrali pogoje in se seznanili z vsemi podrobnostmi postopka najema, da se izognete morebitnim težavam ali neprijetnim presenečenjem med potovanjem.

Vsa vozila imajo urejeno obvezno zavarovanje odgovornosti do tretje osebe, kasko zavarovanje z 1% odbitno franšizo ter asistenco za 24-urno pomoč na cesti.

V primeru kakršnekoli nezgode (prometna nezgoda, vlom, vandalizem, itd.), je najemnik dolžan dogodek nemudoma prijaviti najbližji policijski postaji, ne glede na državo potovanja, in hkrati o dogodku nemudoma obvestiti najemodajalca. Prav tako v primeru okvare, poškodbe,… nemudoma obvestil najemodajalca na telefonsko številko +386 41 369 338, ali na elektronski naslov info@campingluxe.si

Načrtovanje potovanja: Pred potovanjem se dobro pripravite in načrtujte svojo pot. Raziskujte destinacijo, ki jo želite obiskati, in si pripravite seznam zanimivih krajev, ki jih želite videti.

Prilagodljivost: Kljub načrtovanju imejte v mislih, da se lahko stvari med potovanjem spremenijo. Bodite prilagodljivi in odprti za nova doživetja in izkušnje.

Brezplačne in poceni aktivnosti: Raziskujte možnosti brezplačnih ali poceni aktivnosti na vaši destinaciji, kot so sprehodi po mestu, obisk parkov, muzejev in galerij, ali udeležba na lokalnih prireditvah.

Interakcija z lokalnimi prebivalci: Poskusite se povezati z lokalnimi prebivalci in izvedeti več o njihovi kulturi, tradicijah in vsakdanjem življenju. To lahko naredite na tržnicah, v lokalnih restavracijah ali z udeležbo na lokalnih dogodkih.

Uporaba javnega prevoza: Če je mogoče, izkoristite javni prevoz namesto taksijev ali izposoje vozil. To je običajno cenejša možnost in vam omogoča bolj avtentično izkušnjo destinacije.

Izogibanje turističnim pastem: Poskusite se izogniti turističnim pastem in odkrivajte manj znane kraje ter skrite kotičke destinacije. To vam lahko prinese bolj pristno izkušnjo in edinstvene spomine.

Spoštovanje lokalnih običajev in pravil: Vedno spoštujte lokalne običaje, tradicije in pravila. Pazite na primerno oblačenje, spoštujte verske in kulturne obrede ter se izogibajte obnašanju, ki bi lahko žalilo lokalne prebivalce.

Varovanje okolja: Bodite odgovorni turisti in spoštujte okolje. Ne puščajte smeti za seboj, izogibajte se uporabi plastike in podpirajte lokalne pobude za ohranjanje narave in okolja.

 

“Vzemite si čas, odkrijte svet – vsaka avantura je neponovljiva zgodba vašega življenja!”

Najem potniškega kombija

Najem potniškega kombija ima številne prednosti in je lahko odlična izbira glede na vaše potrebe in okoliščine:

Prilagodljivost: Potniški kombiji ponujajo veliko prilagodljivosti pri prevozu potnikov in prtljage. Lahko se prilagodijo različnim številom potnikov in razporeditvi sedežev glede na vaše potrebe.

Prostornost: Potniški kombiji so običajno prostornejši od običajnih osebnih avtomobilov, kar omogoča udobnejšo vožnjo in več prostora za potnike in prtljago.

Ekonomičnost: Če potujete v večji skupini ali z veliko prtljage, lahko najem potniškega kombija pogosto izide ceneje kot najem več osebnih avtomobilov ali uporaba javnega prevoza.

Udobje: Potniški kombiji so običajno opremljeni z dodatnimi udobnostmi, kot so klimatska naprava, udobni sedeži in dodatni prostor za shranjevanje, kar omogoča prijetno vožnjo za vse potnike.

Večja varnost: Zaradi svoje večje velikosti in stabilnosti so potniški kombiji običajno varnejši od manjših vozil, še posebej na daljših vožnjah ali v slabih vremenskih razmerah.

Prilagodljivost potovanja: S potniškim kombijem imate večjo svobodo pri načrtovanju svojega potovanja. Lahko se ustavite in odpravite na različne lokacije po vaši izbiri, ne da bi bili omejeni z urnikom javnega prevoza.

Druženje in povezovanje: Potovanje s potniškim kombijem omogoča večje možnosti za druženje in povezovanje s sopotniki, saj ste skupaj v istem vozilu in lahko delite skupne izkušnje ter spomine.

V skladu s temi prednostmi je najem potniškega kombija lahko odlična izbira za družinska potovanja, izlete s prijatelji, poslovna potovanja ali katerokoli drugo potovanje, kjer potrebujete večjo prostornost, udobje in prilagodljivost.

Pogoji, ki jih mora izpolnjevati voznik najemnik oz. dodatni voznik najetega vozila, so naslednji: starost nad 23 let in veljavno vozniško dovoljenje (kategorija B) vsaj tri leta. Izpolnjevati mora oba pogoja hkrati.

Na dan lahko naredite do 400 kilometrov  presežek kilometrov se zaračuna po vrnitvi vozila po ceni 0,30€/km.

Postopek rezervacije poteka tako:

Izbira vozila: Najprej izberete željeno vozilo glede na vaše potrebe, kot so število potnikov, želeni tip vozila, datum in lokacija prevzema ter vračila.

Pregled pogojev in cenik: Preverite pogoje najema, vključno s cenikom, omejitvami glede starosti voznika, potrebno varščino in morebitnimi dodatnimi stroški. Prepričajte se, da se strinjate s temi pogoji.

Rezervacija: Ko ste izbrali željeno vozilo in preverili pogoje, lahko opravite rezervacijo. Običajno to storite preko spletne strani ali s klicem na telefonsko številko najemodajalca. Pri rezervaciji boste morda morali navesti osebne podatke, podrobnosti o vozniku in druge informacije. Prejeli boste ponudbeni predračun.

Plačilo varščine: Najemodajalec zahteva plačilo varščine. Ta znesek se običajno vrne ob vrnitvi vozila, če vozilo ni poškodovano in so izpolnjeni vsi pogoji najema.

Potrditev rezervacije: Po opravljenem plačilu avansa boste prejeli potrditveni e mail oz. dokument, ki vam bo potrdil vašo rezervacijo.

Prevzem vozila: Na dan prevzema se odpravite na dogovorjeno lokacijo, kjer boste podpisali najemno pogodbo, prejeli ključe in pregledali vozilo. Predstavili vam bomo osnovno uporabo opreme in funkcije vozila.

Vračilo vozila: Po končanem najemu se vozilo vrne na dogovorjeno lokacijo ob dogovorjenem času. Najemodajalec bo opravil pregled vozila in preveril morebitne škode. Po potrditvi, da je vozilo v enakem stanju kot ob prevzemu, se depozit vrne ali pa se poravna morebitna dodatna plačila.

Zagotovite, da ste pred rezervacijo natančno prebrali pogoje in se seznanili z vsemi podrobnostmi postopka najema, da se izognete morebitnim težavam ali neprijetnim presenečenjem med potovanjem.

Vsa vozila imajo urejeno obvezno zavarovanje odgovornosti do tretje osebe, kasko zavarovanje z 1% odbitno franšizo ter asistenco za 24-urno pomoč na cesti.

V primeru kakršnekoli nezgode (prometna nezgoda, vlom, vandalizem, itd.), je najemnik dolžan dogodek nemudoma prijaviti najbližji policijski postaji, ne glede na državo potovanja, in hkrati o dogodku nemudoma obvestiti najemodajalca. Prav tako v primeru okvare, poškodbe,… nemudoma obvestil najemodajalca na telefonsko številko +386 41 369 338, ali na elektronski naslov info@campingluxe.si

 

“Potujte udobno in svobodno – z najemom našega potniškega kombija!”

Najem tovorne prikolice

Najem tovorne prikolice ima lahko več prednosti, odvisno od vaših potreb in okoliščin. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi lahko bilo smiselno najeti tovorno prikolico:

Večji tovor: Če potrebujete več prostora za prevoz stvari, ki jih ne morete spraviti v prtljažnik vašega vozila ali v notranjost kombija, je tovorna prikolica odlična rešitev za prevoz večjega tovora, kot so pohištvo, gradbeni materiali ali kolesa.

Povečana prostornost: Tovorne prikolice ponujajo dodaten prostor za shranjevanje, kar vam omogoča, da vzamete s seboj več opreme ali prtljage, brez potrebe po prenatrpanem vozilu ali omejitvi udobja potnikov v notranjosti.

Fleksibilnost: Najem tovorne prikolice vam omogoča večjo fleksibilnost pri prevozu tovora, saj lahko prikolico enostavno pritrdite in odstranite glede na vaše potrebe. To vam omogoča, da se prilagodite različnim situacijam in potrebam prevoza.

Varčevanje s prostorom: Namesto nakupa lastne tovorne prikolice, ki bi zavzela prostor v vašem domu ali garaži, lahko enostavno najamete prikolico samo za obdobje, ko jo potrebujete, in jo vrnete po uporabi. To vam omogoča bolj učinkovito uporabo prostora.

Manjši stroški: Najem tovorne prikolice lahko prinese manjše stroške v primerjavi z nakupom lastne prikolice ali uporabo storitev prevoznih podjetij. To vam omogoča, da prihranite denar, še posebej, če prikolice redko potrebujete.

Prilagodljivost pri potovanju: S tovorno prikolico lahko enostavno prevažate dodatno opremo, kot so čolni, kolesa ali šotori, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri potovanju in raziskovanju različnih destinacij.

V skladu s temi prednostmi je najem tovorne prikolice lahko odlična rešitev za prevoz večjih tovorov ali dodatne opreme med potovanjem, selitvijo ali drugimi priložnostmi, kjer potrebujete dodaten prostor za shranjevanje..

Postopek rezervacije poteka tako:

Izbira tovorne prikolice: Najprej izberete željeno prikolico glede na vaše potrebe, , želeni tip vozila, datum in lokacija prevzema ter vračila.

Pregled pogojev in cenik: Preverite pogoje najema, vključno s cenikom, omejitvami glede starosti voznika, potrebno varščino in morebitnimi dodatnimi stroški. Prepričajte se, da se strinjate s temi pogoji.

Rezervacija: Ko ste izbrali željeno vozilo in preverili pogoje, lahko opravite rezervacijo. Običajno to storite preko spletne strani ali s klicem na telefonsko številko najemodajalca. Pri rezervaciji boste morda morali navesti osebne podatke, podrobnosti o vozniku in druge informacije. Prejeli boste ponudbeni predračun.

Plačilo varščine: Najemodajalec zahteva plačilo varščine. Ta znesek se običajno vrne ob vrnitvi vozila, če vozilo ni poškodovano in so izpolnjeni vsi pogoji najema.

Potrditev rezervacije: Po opravljenem plačilu avansa boste prejeli potrditveni e mail oz. dokument, ki vam bo potrdil vašo rezervacijo.

Prevzem vozila: Na dan prevzema se odpravite na dogovorjeno lokacijo, kjer boste podpisali najemno pogodbo, prejeli in pregledali vozilo. Predstavili vam bomo osnovno uporabo opreme in funkcije vozila.

Vračilo vozila: Po končanem najemu se vozilo vrne na dogovorjeno lokacijo ob dogovorjenem času. Najemodajalec bo opravil pregled vozila in preveril morebitne škode. Po potrditvi, da je vozilo v enakem stanju kot ob prevzemu, se depozit vrne ali pa se poravna morebitna dodatna plačila.

Zagotovite, da ste pred rezervacijo natančno prebrali pogoje in se seznanili z vsemi podrobnostmi postopka najema, da se izognete morebitnim težavam ali neprijetnim presenečenjem med potovanjem.

Vsa vozila imajo urejeno obvezno zavarovanje odgovornosti do tretje osebe, kasko zavarovanje z 1% odbitno franšizo ter asistenco za 24-urno pomoč na cesti.

V primeru kakršnekoli nezgode (prometna nezgoda, vandalizem, itd.), je najemnik dolžan dogodek nemudoma prijaviti najbližji policijski postaji, ne glede na državo potovanja, in hkrati o dogodku nemudoma obvestiti najemodajalca. Prav tako v primeru okvare, poškodbe,… nemudoma obvestil najemodajalca na telefonsko številko +386 41 369 338, ali na elektronski naslov info@campingluxe.si

 

“Prostornost na poti – najemite tovorno prikolico in naredite več prostora za vaše izzive!”

Vnesite podatke in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času